Winkelwagen Geen producten
Foto

Beukenhaag kopen

Wilt u graag een beukenhaag kopen? Dan bent u bij Beukplanten.nl aan het juiste adres. Hier profiteert u onder andere van een scherpe prijs en een verse en goede kwaliteit. Daarnaast zijn onze beukenhagen van eigen boomkwekerij.

Waarom een beukenhaag kopen bij Beukplanten.nl?

We vertellen u graag waarom het een slimme keuze is om een beukenhaag te kopen bij Beukplanten.nl. Allereerst bent u bij ons altijd gegarandeerd van verse beukplanten, door onze eigen boomkwekerij. De planten hebben een goede wortelstructuur en zijn van onder niet kaal, maar van boven tot onder goed beveerd. In onze boomkwekerij zijn er goede akkers, waar we tot in perfectie voor de teelt zorgen. We zorgen voor goede bemesting en en beheersen ziektes en onkruid nauwkeurig.

Bekijk ons aanbod

Bij ons kunt u terecht voor de rode en groene beukenhaag, de Fagus Sylvatica en Fagus Sylvatica Atropunicea. Deze worden op onze eigen kwekerij geteeld. Het is daarnaast ook mogelijk om bij ons de taxushaag, Taxus Baccata, te bestellen. U bent bij ons verzekerd van een scherpe prijs en a-kwaliteit.

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software