Klantenservice

Retourneren, herroepingsrecht
U heeft volgens de wetgeving (zie algemene voorwaarden) het recht om online aankopen zonder opgave van redenen binnen 14 dagen te herroepen en of te retourneren. Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder 'bederfelijke producten'. Bederfelijke producten vallen onder de definitie van producten waarbij de houdbaarheid binnen 14 dagen is verstreken.
De beuk planten, taxushaag planten en ook de meststoffen en beukenschimmel vallen onder de definitie van een bederfelijke product. Dit betekent dat u uw aankoop bij beukplanten.nl  niet kan herroepen of retourneren, vanwege de bederfelijke aard van het product.

Bezorging, ophalen op locatie
Bezorging vindt plaats door externe transporteur. U kunt zelf uw bezorgdatum kiezen, houdt wel rekening met 3 werkdagen van te voren bestellen.

Ook is er de keuze om te kiezen voor het ophalen van de planten op onze eigen locatie, er zijn dan geen verzendkosten.

Verzendkosten
De verzendkosten worden niet doorberekend in de prijs, wij hanteren de  verkoopprijzen zoals ze zijn. Dit geeft een transparante en overzichtelijke eerlijke prijs. Vanwege hierbovengenoemd uitgangspunt, worden de verzendkosten apart weergegeven bij de bestelling.

De verzendkosten zijn 39.50 euro. Boven de 400 euro aan planten en of bemesting zijn er geen verzendkosten. Ook in de winkelwagen ziet u nog een keer de daadwerkelijke verzendkosten.

Klachten
"We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door contact op te nemen met het contactformulier. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Algemene vragen

Heeft u verdere vragen over het bestelproces, de producten, het bedrijf ? Of heeft u vragen over geleverde producten, aanplant beukenhaag etcetera?

Neem gerust contact met ons op.
Wij proberen u zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
Door onze eigen boomkwekerij, zijn de lijnen kort, en proberen we oplossingsgericht te werken. Neem contact op via het contactformulier

Of bel naar tel: 085-303 6415
ma. t/m za. van 8.30 uur tot en met 17.30 uur.