Winkelwagen Geen producten
Vragen ?  Bel 085-303 64 15 of mail info@beukplanten.nl
 

groene beukenhaag planten

Weergave:
 


Bezig met laden...

Groene beukenhaag - Fagus Sylvatica


De planten behouden in de winter het blad, en hebben dan een bruine kleur. De planten via onze eigen boomkwekerij zijn vers gerooid en van goede kwaliteit. De groene beuk planten worden ook wel Fagus Sylvatica genoemd.

De beukenhaag is weer trendy, en stijgt in populariteit. De fagus sylvatica, is eén van de meeste geplante hagen in Nederland.
 Dit houdt in dat de beuk een gangbare soort is, welke door veel mensen als ideale haag wordt gezien. De beukenhaag heeft niet zoveel onderhoud nodig, het snoeien kan in 1 keer of 2 keer per jaar gedaan worden. Verder is er niet veel snoeiafval, wat tijd scheelt met opruimen. 

De groene beukenhaag, heeft als eigenschap dat de bladeren een mooie glanzende kleur hebben. 
De groene beukenhaag, fagus sylvatica, is een andere soort dan de haagbeuk, carpinus betulus. Carpinus betules heeft als Nederlandse naam haagbeuk, hierdoor is er vaak verwarring om deze 2 soorten. De fagus sylvatica is bladhoudender, en heeft een ander blad. 

De fagus sylvatica, is van oudsher al een bekende soort om een haag van te maken.  De beuk staat al jaren bekend, om zijn fraaie glanzende groene kleur.

Meer informatie over het bemesten en snoeien van een beukenhaag, bekijk dan onze pagina bemesten en snoeien beukenhaag. 
De prijzen zijn gunstig, doordat u direct planten kan kopen vanuit eigen kwekerij


 


 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software