Winkelwagen Geen producten
Vragen ?  Bel 085-303 6415 of
vul het contactformulier in. 


Planten van eigen boomkwekerij

groene beukenhaag planten

Bij Beukplanten.nl kunt u natuurlijk uitstekend terecht voor groene beukenhagen! Wij zijn een echt familiebedrijf en kweken onze beukenhaag planten zelf in onze eigen boomkwekerij. Onze akkers zijn kwalitatief hoogwaardig waardoor de planten goed tot hun recht komen. Ze worden erg zorgvuldig gekweekt. De groene beukplanten worden ook wel Fagus Sylvatica genoemd. 

De groene beukenhaag heeft glanzend blad van groene kleur in het voorjaar en de zomer. 
In het najaar en de winter wordt dit blad bruin, en is bladhoudend. Weergave:
 


Bezig met laden...


Fagus Sylvatica kopen: de bladhoudende beuk

De groene beukenhaag, ook wel Fagus Sylvatica, wordt steeds populairder. Dat heeft verschillende oorzaken, namelijk de uitstekende en prachtige eigenschappen van deze bladhoudende beukenhaag. Allereerst staan deze haagplanten bekend om de glanzende bladeren met golvende randen. Dit zorgt voor een prachtige uitstraling in uw tuin! Een ander groot voordeel is natuurlijk dat de groene beukenhaag bladhoudend is. Ook in de winter heeft deze haag dus bladeren, wat ervoor zorgt dat deze haag ook prima als erfafscheiding te gebruiken is omdat het het hele jaar door privacy biedt. In de winter blijft het blad dus aan de haag, maar wordt het blad wel bruin. 

Het planten van de groene beukenhaag

Wanneer u een groene beukenhaag gekocht is, is het natuurlijk tijd om te gaan planten. De beste periode om te planten is ongeveer tussen eind oktober en half april, maar let erop dat het niet mogelijk is om de haag te planten tijdens de vorstperiode. Daarnaast is het ook erg belangrijk om rekening te houden met de grond waarin u de beukenhaag gaat planten. Deze moet luchtig en open zijn. Wilt u graag meer weten over het planten van de groene beukenhaag, lees dan hier meer

Bladhoudende beukenhaag heeft weinig onderhoud nodig

Wanneer u de beukenhaag geplant heeft, heeft deze niet veel onderhoud nodig. In combinatie met zijn andere goede eigenschappen, zoals de bladhoudendheid en de prachtige glazende bladeren, wordt deze beukenhaag dan ook door veel mensen als ideaal gezien. De Fagus Sylvatica hoeft maar één à twee keer per jaar te gebeuren en daarbij heeft u ook niet veel snoeiafval, wat weer scheelt in het opruimen. Natuurlijk moet de haag wel voldoende water krijgen, let daarop bij drogere periodes. Ook kunt u de haag eens per jaar bemesten. Meer over onderhoud en bemesten van de beukenhaag leest u hier.

Voor welke tuinstijl is de beukenhaag geschikt?

De groene beukenhaag is een uiterst veelzijdige plant, daardoor is deze voor vrijwel iedere tuinstijl geschikt. Meestal wordt de beukenhaag als tuinafscheiding gebruikt, doordat deze in een hele strakke vorm te snoeien is. Hierdoor past de beukenhaag zowel in een moderne, landelijke als natuurlijke tuin. Ook in tuinen met een Engelse cottage-stijl past deze haag erg mooi.

Groene beukenhaag kopen bij Beukplanten.nl

Wilt u dus graag een groene beukenhaag kopen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Beukplanten.nl. Bij ons profiteert u van uitstekende kwaliteit en lage prijzen, doordat u direct de beukplanten kan kopen vanuit onze eigen kwekerij! 


 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop webwinkel software