Winkelwagen Geen producten
Vragen ?  Bel 085-303 6415 of mail info@beukplanten.nl
Planten van eigen boomkwekerij

groene beukenhaag planten

Beukenhaag groen bladhoudend

De groene beukenhaag behoudt in de winter het blad, en heeft dan een bruine kleur. De planten via onze eigen boomkwekerij zijn zorgvuldig gekweekt.  De groene beuk planten worden ook wel Fagus Sylvatica genoemd.


Weergave:
 


Bezig met laden...


Fagus Sylvatica kopen

De beukenhaag is weer trendy, en stijgt in populariteit. De fagus sylvatica, is eén van de meeste geplante hagen in Nederland.
Dit houdt in dat de beuk een gangbare soort is, welke door veel mensen als ideale haag wordt gezien. De beukenhaag heeft niet zoveel onderhoud nodig, het snoeien kan in 1 keer of 2 keer per jaar gedaan worden. Verder is er niet veel snoeiafval, wat tijd scheelt met opruimen. 


Groene beukenhaag:  glanzende uitstraling

De groene beukenhaag heeft als eigenschap dat de bladeren een mooie glanzende kleur hebben. 
De groene beukenhaag, fagus sylvatica is zeer geschikt als haag, afscheiding of 
blokvorm.


De beukenhaag Fagus Sylvatica

De fagus sylvatica, is van oudsher al een bekende soort om een haag van te maken.  De beuk staat al jaren bekend, om zijn fraaie glanzende groene kleur. De groene beuk is al jaren eén van de meest verkochte planten in Nederland voor het maken van een haag.


Groene beukenhaag kopen bij Beukplanten.nl

Meer informatie over het bemesten en snoeien van een beukenhaag, bekijk dan onze pagina bemesten en snoeien beukenhaag. Voor meer informatie over het planten van een groene beukenhaag, bekijk dan onze pagina tips voor het planten van beukenhagen
De prijzen zijn gunstig, doordat u direct planten kan kopen vanuit eigen kwekerij. 


 


 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software