Winkelwagen Geen producten
Vragen ?  Bel 085-303 6415 of
vul het contactformulier in. 


Planten van eigen boomkwekerij

rode beukenhaag planten

Rode beukenhaag kopen van eigen kwekerij? zie hieronder ons aanbod direct van eigen boomkwekerij. Wilt u ook een fraaie afscheiding in uw tuin met donkerrode kleur?  Bekijk de maatvoeringen, en zie de scherpe prijzen. Al onze planten zijn meerjarige 3 tot 4 jarige planten. Weergave:
 


Bezig met laden...

Rode beukenhaag - Fagus sylvatica atropunicea

Algemene info over de rode beukenhaag

De rode beukenhaag heeft een mooie donkerrode uitstraling. De chique uitstraling, zorgt voor een mooie afscheiding van uw tuin. De beukenboom geeft groene en rode zaden, alleen zijn er altijd minder rode zaden, waardoor deze variant zeldzamer en duurder is. 
De rode beuk heeft als Latijnse naam Fagus sylvatica atropunicea. Momenteel is het weer trendy om een mooie beukenhaag in uw tuin te hebben. Deze donkerrode kleur kan een mooie combinatie zijn met andere kleuren in uw tuin. De opvallende donkerrode kleur zorgt voor diversiteit in uw tuin. Verder zijn in de herfst de mooie verschillende herfstkleuren te bewonderen in uw eigen tuin. De rode beuk, fagus syvatica atropunicea, heeft door de jaren heen bewezen een solide plant te zijn voor het realiseren van een haag.

Verschil rode en groene beukenhaag 

De rode beuk is een zelfde soort als de groene variant. Het enige verschil zit hem in de kleur. De rode variant is doorgaans duurder dan de groene beuk, vanwege het schaarser aanbod van de zaden. De rode beuk leeft in symbiose met de mycorhizza schimmel. Ook de rode beukenhaag is in winter bladhoudend. De fagus sylvatica atropunicea, is bij uitstek, de chique plant die bij uw woning en tuin past. Via de afbeeldingen bij de producten krijgt u een beeld van hoe de haag er kan komen uit te zien.


Bloeiperiode van de rode beukenhaag

De rode beukenhaag heeft in het voorjaar rond april/mei zijn bloeiperiode. Doordat de bladeren van de rode beukenhaag bladhoudend zijn, laten de oude bladeren pas los wanneer de nieuwe bladeren beginnen te groeien. In de winter worden de bladeren bruin en blijven ze aan de haag hangen. Hierdoor geeft een rode beukenhaag uw tuin dus het hele jaar door een dichte en gesloten aanblik. Dit maakt de rode beukenhaag uitermate geschikt wanneer u veel privacy in uw tuin wenst.


Rode beukenhaag kopen bij Beukplanten.nl

De prijs via beukplanten.nl is scherp. Door de directe lijnen vanwege de eigen kwekerij die we hebben. De webshop beukplanten.nl, is onderdeel van onze eigen boomkwekerij. Hierdoor is de webshop, een verlengde directe afzet. Van producent (eigen teelt) naar consument. De planten worden met veel zorg op onze eigen kwekerij geteeld, door de directe lijnen, heeft u verse, a-kwaliteit planten voor gunstige prijzen. 


Fagus sylvatica atropunicea van uitstekende kwaliteit

Verder worden al onze planten, geleverd met blote wortel, vanuit de boomkwekerij. Als u de planten ontvangt, zorg er dan voor dat de wortels niet uitdrogen, plant ze direct, of zorg ervoor dat u de beuk planten uit de wind en in de schaduw bewaard. Dit kan door de wortels af te dekken met zeil, of de planten tijdelijk inkuilen. Voor verdere info zie hiervoor onze pagina tips planten beukenhaag. Wilt u meer informatie over onderhoud of snoeien beukenhaag dan verwijzen we u graag naar onze pagina bemesten en snoeien beukenhaag


Ook een rode beukenhaag kopen?

Wilt u ook een mooie donkerrode fagus sylvatica, atropunicea beukenhaag in uw tuin?
Bekijk op deze pagina ons assortiment en diverse sorteringen, en verras uzelf. De rode beuk, geeft verder allure aan de tuin, en geeft een mooie diversiteit in kleur in uw tuin. 


Voor meer informatie over het planten van de rode beuk, bekijk dan onze 
pagina tips planten beukenhaag
. Ook wordt op deze pagina nog uitgelegd welke nazorg nodig is na het planten van uw fagus sylvatica atropunicea. 


 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software