Winkelwagen Geen producten
Vragen ?  Bel 085-303 64 15 of mail info@beukplanten.nl
 

rode beukenhaag planten

Weergave:
 


Bezig met laden...

Rode beukenhaag
- Fagus sylvatica atropunicea


De rode beukenhaag heeft een mooie donkerrode uitstraling. De chique uitstraling, zorgt voor een mooie afscheiding van uw tuin.
De rode beuk wordt ook wel Fagus sylvatica atropunicea genoemd. Momenteel is het weer trendy, om een mooie beukenhaag in uw tuin te hebben. Deze donkerrode kleur, kan een mooie combinatie zijn met andere kleuren in uw tuin. De opvallende donkerrode kleur, zorgt voor diversiteit in uw tuin. Verder zijn in de herfst, de mooie verschiillende herfstkleuren te bewonderen in uw eigen tuin. 

De rode beuk is een zelfde soort als de groene variant. Het enigste verschil zit hem in de kleur. De rode variant is doorgaans duurder dan de groene beuk, vanwege het schaarser aanbod van de zaden. De rode beuk leeft in symbiose met de mycorhizza schimmel. Ook de rode beukenhaag is in winter bladhoudend. De fagus sylvatica atropunicea, is bij uitstek, de chique plant die bij uw woning en tuin past. 


De prijs via beukplanten.nl is scherp. Door de directe lijnen vanwege de eigen kwekerij die we hebben. De webshop beukplanten.nl, is onderdeel van onze eigen boomkwekerij. Hierdoor is de webshop, een verlengde directe afzet. Van producent (eigen teelt) naar consument. De planten worden met veel zorg op onze eigen kwekerij geteeld, door de directe lijnen, heeft u verse, a-kwaliteit planten voor gunstige prijzen. 

Verder worden al onze planten, geleverd met blote wortel, vanuit de boomkwekerij. Als u de planten ontvangt, zorg er dan voor dat de wortels niet uitdrogen, plant ze direct, of zorg ervoor dat u de beuk planten uit de wind en in de schaduw bewaard. Dit kan door de wortels af te dekken met zeil, of de planten tijdelijk inkuilen. Voor verdere info zie hiervoor onze pagina tips planten beukenhaag.

Wilt u ook een mooie donkerrode fagus sylvatica, atropunicea beukenhaag in uw tuin?
Bekijk op deze pagina ons assortiment en diverse sorteringen, en verras uzelf. 


Voor meer informatie over het planten van de rode beuk, bekijk dan onze 
pagina tips planten beukenhaag. 
 


 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop webwinkel software