Rode beukenhaag kopen

Bij Beukplanten.nl kunt u een prachtige rode beukenhaag kopen tegen scherpe tarieven. Vanaf 0.99 euro per stuk incl btw. Wij kweken onze beukenhaag planten in onze eigen boomkwekerij, op goede akkers. 
Bekijk hieronder ons aanbodWeergave:
 


Bezig met laden...

Fagus Sylvatica Atropunicea kopen

Wilt u meer weten over de rode beukenhaag? Hieronder vertellen we u daar wat meer over.
De kleur van de rode beukenhaag is, zoals de naam al doet vermoeden, prachtig donkerrood. Deze kleur zorgt voor een chique, verfijnde uitstraling en vormt een erg mooie afscheiding van uw tuin. Hoe deze haag aan zijn kleur komt, is een leuk verhaal. De beukeboom, waar deze haag uit bestaat, geeft namelijk groene en rode zaden. Er worden altijd minder rode dan groene zaden gegeven, waardoor de rode variant van de beukenhaag wat zeldzamer is en duurder. Toch is de haag de wat hogere prijs helemaal waard, het is namelijk een schitterende plant.

De rode haag heeft als Latijnse naam Fagus sylvatica atropunicea. Een beukenhaag in de tuin is hartstikke populair en de rode kleur kan voor een mooie combinatie met de andere planten in uw tuin zorgen. Daarbij geeft het een bepaalde diversiteit.


Rode beukenhaag : Een bladhoudende haag

De rode beukenhaag is bladhoudend. Dat betekent dat de bladerenvan de rode beukenhaag in de herfst wel verkleuren en verdorren, maar niet van de plant af vallen. Dit zorgt, ook in de winter, voor een mooie tuinafscheiding en veel privacy. Rond april en mei komt de haag weer tot leven en beginnen de nieuwe bladeren tegroeien. Wanneer deze doorkomen, vallen de oude bladeren er af. Dit maakt dan weer dat u slechts één keer per jaar wat afval van de haag hebt.

De rode beukenhaag heeft natuurlijk ook onderhoud nodig. Zo kunt u deze het beste één à twee keer per jaar snoeien, zodat de haag mooi vol blijft. Ook bewatering in een lange, droge periode is belangrijk. Daarbij kunt u de haag het beste jaarlijks bemesten, zodat deze voldoende voedingsstoffen krijgt.

Wij leveren al onze planten met blote wortel, direct vanuit onze kwekerij. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat de wortels niet uitdrogen als u de planten ontvangt. U kunt ze daarom het beste direct planten, of de planten onder een doek of zeil bewaren. Hetplanten van de haag komt niet zo nauw, maar er zijn wel een paar dingen waar u op moet letten. Zo moet de grond luchtig en losjes zijn. Wilt u meer weten over het planten van een beukenhaag? Extra informatie kunt u vinden op deze pagina.


Een rode beukenhaag planten

Als u een rode beukenhaag wilt kopen, kunt u dat het beste bij Beukplanten.nl doen. Omdat wij onze planten zelf kweken, kunnen wij een scherpe prijs hanteren. Daarbij kunnen wij de kwaliteit van de planten garanderen, aangezien wij veel zorg bieden aan onze beukplanten.

Hebt u besloten zo’n prachtige, rode beukenhaag te planten? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment. Ook als u nog vragen hebt over de beukenhaag, of nog op zoek bent naar meer informatie over beukplanten, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met al uw vragen.