Een Ligusterhaag kopen

De Ligusterhaag, ook wel de ‘Ligustrum Ovalifolium’ genoemd, is een zeer populaire en veelgebruikte haag voor tuinen. Deze snelgroeiende en robuuste haag heeft een sierlijk, klein blad en houdt zijn bladeren lang vast. De liguster ook goed bestand tegen winterse temperaturen, waardoor deze plant uitstekend geschikt is voor het Nederlandse klimaat.
 

Ligustrum Ovalifolium kopen

Overweegt u om een Ligustrum Ovafolium te kopen? Dan heeft u de keuze uit een kant-en-klare ligusterhaag of uit losse ligusterplanten. U kunt een hoge ligusterhaag kopen, die al dicht tegen zijn maximale hoogte aan zit, of kiezen voor een lager exemplaar wat u zelf op de gewenste hoogte snoeit. De prijs voor een Ligustrum Ovafolium is afhankelijk van de hoogte en breedte van de liguster die u wilt aanschaffen. Wij leveren planten rechtstreeks vanuit de vollegrond. Heeft u hier nog vragen over, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.
 


Weergave:


Bezig met laden...

 
Ligusterhaag

Ligusterhaag in de winter

De ligusterhaag is een zeer sterke plant die bestand is tegen temperaturen tot ongeveer -17°C. Hierdoor is deze plant vorstbestendig, en kan deze goed geplaatst worden in een Nederlandse tuin. De ligusterhaag is wintergroen, wat wil zeggen dat deze liguster groenblijvend is in de wintermaanden. Alleen bij zeer strenge winters verliezen ligusterhagen wat van hun bladeren, bij matige tot warme winters zullen zij hun blad blijven behouden. U geniet dus vrijwel het hele jaar door van een mooie en groene haag!
 

Het onderhoud van een ligusterhaag

De ligusterhaag is snelgroeiend en heeft slechts periodiek onderhoud nodig. Er zijn diverse ondersoorten, die u kunt bekijken in onze kwekerij. Bij Beukplanten kweken we al onze ligusters op onze eigen kwekerij, deze laten we eerst een paar jaar groeien voordat we deze aanbieden voor verkoop. Hierdoor kunnen we de ligusterplanten van begin af aan goed verzorgen en onderhouden, waardoor deze een mooie en stevige basis krijgen. Bij ons kunt u dus gegarandeerd een prachtige liguster kopen. Het onderhoud van een liguster is niet moeilijk en kunt u dus prima zelf doen. 
 

De ligusterhaag is een feestje voor fauna

De liguster valt onder de olijfplanten en is een belangrijke voedselbron voor veel insecten en vogelsoorten. De besjes zijn een delicatesse voor deze diertjes en de dichte heggen vormen tevens een goede schuilplaats door de dichte begroeiing. Dat maakt dat, wanneer u besluit een ligustrum te kopen, uw tuin een stuk natuurvriendelijker wordt. U zal veel meer vogels in uw tuin kunnen zien en kunnen genieten van het vrolijke gekwetter.
 

Ligusterhagen voor een voordelige prijs 

Wilt u graag een liguster kopen? Dan bent u bij Beukplanten aan het juiste adres! Doordat we korte lijnen hebben met onze kwekerij, kunnen we onze ligusters voor een zeer voordelige prijs aanbieden. Bij Beukplanten koopt u dus voordelig en snel uw ligusterhagen online via onze webshop. U kunt de ligusters natuurlijk ook komen bekijken in onze kwekerij, zo weet u zeker dat u de beste ligustrum kunt kopen. Bel voor een afspraak met onze klantenservice of stuur ons een e-mail. Wij staan graag voor u klaar!

Heeft u interesse in een groene beukenhaag, rode beukenhaag of haagbeuk? Dan heeft Beukenplanten het perfecte assortiment om uw tuin weer tot leven te brengen!