Planten bestellen online

Hoe kan ik planten bestellen online? Tegenwoordig hebben veel tuincentra en kwekerijen een webshop. Klanten kunnen gemakkelijk een online order plaatsen en zien hun bestelling aan huis bezorgd worden. Dankzij diverse keurmerken kunnen consumenten zelf goed inschatten of ze te maken hebben met een veilig adres om planten te bestellen online.

Planten bestellen online de juiste keuze?

Is de tuin toe aan vernieuwing? Of zoekt u meer kleur en vorm voor uw huidige tuinplan? Een van de voordelen van planten bestellen online is de beschikbaarheid van alle relevante informatie. Heeft u een type plant op het oog? Ontvang dan direct alle informatie over het aanplanten, onderhouden en de beste omstandigheden waar deze plantensoort in gedijt. Met foto’s in hoge resolutie doet de keuze bij planten bestellen online niet onder aan een fysiek bezoek aan een kwekerij of tuincentrum. De producten zijn tot in detail te bezichtigen zodat u precies weet welke stijl past bij uw huidige of nieuwe tuinontwerp. Het fotomateriaal is tevens een goede manier om nieuwe inspiratie op te doen op gebied van tuintrends!

Is er een maximum formaat bij planten bestellen online? Eigenlijk niet! Het lijkt eenvoudiger om kleine tuinplanten online aan te schaffen, maar de webshop van Beukpanten bewijst dat ook grotere orders van haagplanten geen enkel probleem zijn. Uw nieuwe taxushaag, ligusterhaag of haagbeuk wordt geleverd in het door u gekozen aantal en formaat. Staat uw favoriet hier niet tussen? Bekijk dan gerust het complete assortiment in de webwinkel. De consument heeft na aankoop de keuze om de bestelling af te halen of te laten bezorgen. De haagplanten afhalen bij onze kwekerij in Etten-leur is nog altijd mogelijk. Woont u verder weg of laat u het transport liever aan ons over? Ook dit is mogelijk! De haagplanten worden direct geleverd van het land en op de door u gekozen dag bezorgd. De webwinkel bezorgt binnen heel Nederland, en ook adressen in België kunnen planten bestellen online bij ons. Voor België geldt dat de bezorgdagen afhankelijk zijn van de postcode.
 

Persoonlijke aandacht

Technologie mag echter nooit ten koste gaan van persoonlijke aandacht. De medewerkers van onze kwekerij hebben volop kennis over de haagplanten die pronken op onze kwekerij. Zij delen deze informatie graag. Vragen over het aanplanten van een nieuwe haag? Of hoe u uw aankoop het best kunt verzorgen? De webwinkel voorziet u al van een schat aan informatie, maar de klantenservice staat ook klaar om antwoord te geven. Zij zijn bereikbaar via het telefoonnummer of het contactformulier op de website.


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend: