Planten online kopen

Planten online kopen, is dat duur? Dankzij de huidige ontwikkeling in de wereld van online shoppen valt dit erg mee. Veel kwekerijen en tuincentra hebben hun handelswaar tegenwoordig ook op het wereldwijde web aangeboden. Dit ruime aanbod heeft voordelen voor consumenten: zij besparen tijd en reiskosten, en kunnen bovendien gemakkelijk prijzen vergelijken van verschillende aanbieders. De beste koop is zo slechts een muisklik verwijderd, maar niet alleen de prijs is doorslaggevend. Ook kwaliteit en service zijn nog steeds onmisbaar voor de gemiddelde consument.

Planten online kopen en kiezen

Consumenten bestellen steeds vaker online, en ook planten online kopen lijkt de nieuwe trend geworpen. Een groot publiek ziet het gemak van een keuze maken uit het aanbod aan tuinplanten, haagplanten en meer van achter de laptop, smartphone of tablet. Zoekt u een bescheiden formaat taxushaag als versiering voor de voortuin? Of juist een flinke beukenhaag die als afscheiding van de achtertuin moet dienen? In de Beukplanten webshop vindt u een compleet assortiment aan haagplanten van groot tot klein.

Doorzoek de populaire soorten, waaronder de taxus baccata, de haagbeuk of de Portugese laurierhaag, of ontdek nieuwe trends. De producten worden gepresenteerd in de webshop met alle benodigde informatie. Zo leert u bij online planten kopen direct waar u op dient te letten bij het aanplanten en onderhouden van de nieuwe aanwinst.
 

Beste keuze

Behalve een compleet assortiment aan haagplanten voorziet de webshop ook in alle gemakken. De foto’s in hoge resolutie worden vergezeld met nuttige informatie over het product. Zo maakt de consument altijd een weloverwogen keuze. Een nieuwe haagplant zal voor vele jaren het aanzicht van uw tuin bepalen. Een tevreden klant is daarom erg belangrijk!

Heeft u na het lezen van de informatie op de site nog vragen? De medewerkers van onze kwekerij zijn bereikbaar via de klantenservice. Telefonisch, per mail of via het contactformulier beantwoorden ze uw vragen en verschaffen meer informatie op aanvraag. Zo combineren we planten online kopen met de persoonlijke benadering die u van ons gewend bent. Dat dit z’n vruchten afwerpt is de afgelopen jaren al gebleken. De webshop van Beukplanten werd voorgaande jaren beoordeeld met een 9.4 op gebied van klantenwaardering. Bent u benieuwd geworden naar de voordelen van planten online kopen uit onze webwinkel? Het assortiment is 24/7 beschikbaar voor u!


Het volgende internetadres wordt automatisch geopend: